Karpersets
Wanneer u gaat karpervissen, heeft u behalve een karperhengel ook andere visspullen nodig, zoals een bijbehorende werpmolen, karperlijn en beetmelders. Het uitzoeken van complementaire visspullen voor het karpervissen kan voor een beginner nog wel eens lastig zijn. Een karperset bevat (bijna) al het materiaal dat u nodig heeft bij het karpervissen. Met de aanschaf van een dergelijke set bent u dus in één keer klaar om uw hengel uit te werpen. In onderstaande tekst leest u meer informatie over de voordelen van karpersets.

Karperset compleet
Speciaal voor karpervissers die hun uitrusting snel compleet willen maken, zijn er complete karpersets. Deze sets variëren van een hengel met werpmolen tot een pakket met karperhengel, werpmolen, karperdraad, rodpod, beetmelders en een foudraal om alles netjes in op te bergen. De complete karpersets zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, zodat u zelf een set kunt kiezen die goed bij u past.

Karperset voor beginners
Een karperset is ideaal voor beginners bij het karpervissen. Er zijn veel verschillende karperhengels en ook voor de aankoop van andere karpermaterialen is er de keuze uit diverse uitvoeringen. Hierdoor kan het gebeuren dat u als beginnend karpervisser door de bomen het bos niet meer ziet. Het kopen van een karperset kan in deze situatie een goede oplossing zijn.  Een bijkomend voordeel is dat een complete karperset vaak voordeliger is dan alle onderdelen los kopen. U hoeft dus niet bang te zijn dat de werpmolen niet op de hengel past.

Karperset kopen
Wanneer u snel wilt gaan karpervissen maar nog geen complete karperuitrusting heeft, biedt een karperset uitkomst. Bij Fauna Hengelsport kunt u verschillende soorten karpersets kopen. Heeft u vragen over welke set het beste bij u past of wilt u iets anders weten? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!