Verzenden

Wij zorgen ervoor dat alle bestellingen, welke u op werkdagen voor 16.00 uur bij ons plaatst, diezelfde dag nog worden verstuurd. Bestellingen die in het weekend en op nationale feestdagen worden geplaatst, zullen de eerstvolgende werkdag worden verstuurd. U kunt uw bestelling wijzigen voordat deze wordt verstuurd door contact op te nemen met onze klantenservice

Verzendkosten

LandGratis vanafPakketten < 100cmPakketten > 100cmPakketten > 175cm
NL  € 50,-€ 4,95€ 6,95€ 6,95
BE € 75,-*€ 7,50€ 8,95€ 25,00
 KoerierPostNLPostNLUPS, GLS, Fedex

 * Op leveringen in België met een pakketlengte boven 175cm wordt standaard € 25,00 verzendkosten gerekend. Leveringen in België met een pakketlengte onder 175cm met een minimaal orderbedrag van € 75,00 worden gratis bezorgd.


Levering

Wij leveren in Nederland en België en maken gebruik van de koeriersbedrijven PostNL, GLS, FEDEX en UPS. U ontvangt nadat wij uw bestelling hebben aangemeld bij het koeriersbedrijf een ontvangstbevestiging met daarin een Track & Trace code. Met deze Track & Trace code kunt u via de website van het desbetreffende koeriersbedrijf eenvoudig uw bestelling volgen. Bij de aflevering zijn de voorwaarden van de bezorgservice van het desbetreffende koeriersbedrijf van toepassing.

Herroepingsrecht; u trekt de gehele bestelling in

Bij ons hebt u altijd het recht om de bestelling, zonder opgaaf van redenen, binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling te herroepen. De herroepingsperiode begint vanaf de dag dat het laatste artikel van uw bestelling is bezorgd. De meest eenvoudige manier om van het herroepingsrecht gebruik te maken, is door het bijgeleverde retourformulier in te vullen en dit tezamen met de artikelen te retourneren. U kunt ons ook, binnen de gestelde herroepingstermijn, schriftelijk laten weten dat u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht door middel van een brief aan Fauna Hengelsport, Oeverkruid 20, 4941 VV Raamsdonksveer of per e-mail naar [email protected]

Gevolgen van de herroeping


De kosten voor het terugzenden van de bestelling bij herroeping komen voor uw rekening. Zodra wij de bestelling in goede orde hebben ontvangen zullen wij uw betaling inclusief de leveringskosten van de heenzending die wij van u hebben ontvangen aan u terugbetalen. Voor de terugbetaling maken wij gebruik van dezelfde betalingswijze als waarmee u uw bestelling heeft betaald. Hier zijn voor u geen extra kosten aan verbonden. We kunnen een terugbetaling achterhouden totdat we de artikelen retour hebben ontvangen of totdat u het bewijs heeft geleverd dat de artikelen zijn geretourneerd.


Retourneren

Indien u onverhoopt niet tevreden bent met het artikel kunt u te allen tijde deze binnen een termijn van 14 dagen aan ons retourneren. U kunt het betreffende artikel direct in onze winkel omruilen, of het terugsturen via de post. Voor het omruilen in onze winkel kunt u tijdens de reguliere openingstijden altijd bij ons terecht. De openingstijden kunt u hier vinden.

Retourformulier

Voor het retourneren via de post hebben wij een retourformulier (DOC / PDF) opgesteld. Wij verzoeken u vriendelijk dit formulier in te vullen en deze samen met het artikel welke u retour wenst te sturen in de originele verpakking te versturen naar:

Fauna Hengelsport Webshop
t.a.v. Afdeling Retouren
Oeverkruid 20
4941 VV Raamsdonksveer
Nederland

Wij verzoeken u vriendelijk om de originele factuur bij het pakket te voegen. De eventuele kosten voor het terugsturen van het product zijn voor uw rekening, evenals het risico tijdens het retourtransport. Wij accepteren retouren alleen indien:

1.) Het product ongebruikt en/of ongedragen is;
2.) Het product zich in de originele verpakking bevindt, en/of
3.) Het product compleet, in goede staat en werkend retour komt.

U ontvangt van ons een bevestiging dat wij het product van u retour hebben ontvangen. Zodra wij het artikel in goede orde hebben ontvangen, zullen wij het aankoopbedrag aan u terugbetalen. Voor de terugbetaling maken wij gebruik van dezelfde betalingswijze als waarmee u uw bestelling heeft betaald. Hier zijn voor u geen extra kosten aan verbonden. We kunnen een terugbetaling achterhouden totdat we het artikel retour hebben ontvangen of totdat u het bewijs heeft geleverd dat de artikelen zijn geretourneerd.

Indien u het geld op een andere manier wenst te ontvangen, kunt u dit per mail aan ons kenbaar maken.

Garantie

Op alle bij ons aangeschafte artikelen zijn de algemene garantievoorwaarden van het betreffende merk van toepassing. Indien u een vraag of klacht heeft over uw bestelling of product, kunt u altijd contact met ons op te nemen via [email protected] of telefoonnummer 0031 (0)162-513308