In de webshop van Fauna Hengelsport kunt u op diverse manieren veilig en snel 'online' uw bestelling afrekenen.

Fauna Hengelsport maakt gebruik van Buckaroo, een overkoepelend betalingssyteem voor iDeal, Mastercard, VISA, Bancontact / Mister Cash en Paypal. Met Buckaroo kunt u veilig en snel een betaling uitvoeren in uw eigen taal. Buckaroo maakt gebruik van beveiligde verbindingen waardoor u veilig een online betaling aan Fauna Hengelsport kunt verrichten. Ook kunt u ervoor kiezen om uw bestelling online te plaatsen en af te halen in de winkel te Raamsdonksveer. Zonder tegenbericht ligt uw bestelling de volgende werkdag klaar om af te halen. Mocht u dezelfde dag nog langs willen komen, bel dan even voor de zekerheid met onze klantenservice.

Fauna Hengelsport biedt een breed scala aan betaalmogelijkheden om het gebruiksgemak van de webwinkel te verhogen. Bij ons kunt u betalen met de volgende betaalmethoden:
iDEAL
Vooruitbetalingen via uw eigen bank met iDeal. Met iDEAL kunt u veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen in een vertrouwde omgeving, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.
PayPal
Met PayPal kan iedereen met een e-mailadres snel, veilig en internationaal online betalingen verzenden en ontvangen via creditcard of bankrekening. PayPal-leden kunnen met PayPal snel en eenvoudig aankopen doen op  

MasterCard of VISA Creditcard
Indien u kiest voor een betaling met creditcard, dient u tijdens het bestelproces uw creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code (op de achterzijde van de kaart) in te vullen. Let er op dat u exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat (naam van de kaarthouder). Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd. Kiest u voor deze betaalmethode, dan kunnen wij uw bestelling direct na betaling in behandeling nemen.
Bancontact / Mister Cash
Ondersteunt Bancontact / Mister cash. De online betaalmethode voor onze klanten uit België welke bij een van de volgende banken zijn aangesloten: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank.
Bankoverschrijving
Heeft u geen creditcard of bankrekening die geschikt is voor iDEAL, Bancontact/Mr. Cash of PayPal, dan kunt u ook via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening van Fauna Hengelsport, onder vermelding van het ordernummer en uw NAW gegevens. Zodra uw betaling binnen is, nemen wij uw order in behandeling.

Bankgegevens: Fauna Hengelsport

Plaats: Raamsdonksveer (Nederland)

IBAN: NL37RABO0115657533

BIC/SWIFT: RABONL2U