Over Westin
De Scandinavische kunstaasfabrikant Westin heeft zich in Nederland in rap tempo op de kaart gezet. Deze prestatie danken zij mede aan hun brede en diverse aanbod van innovatieve hardbaits en softbaits. Bovendien heeft Westin een internationaal team van specialisten aan zich gebonden, waar ook roofvisgoeroe Luc Coppens deel van uitmaakt. Dit team test en perfectioneert elke Westin-plug, -jerk, -swimbait en -softbait, voordat ze het op de markt brengen. Behalve kunstaas heeft Westin ook schitterende hengels, tassen en kledingstukken in het assortiment.

Westin kunstaas
Westin heeft een enorm kunstaas-assortiment met voor iedere roofvisser wat wils. Zo zijn er Westin pluggen in verschillende afmetingen en duikdieptes. Daarnaast hebben ze natuurlijk ook swimbaits en topwaters. De Westin Swim Glidebait is de meest populaire jerkbait van het Scandinavische merk.
Naast hardbaits heeft Westin ook zeer veel softbaits, waarvan de Shad Teez de meest bekende is. Onder de softbaits is er ook veel variatie, van langwerpige pelagic shads tot finesse shads voor de Texas & Carolina Rig.

Westin hengels
Westin biedt niet alleen kunstaas aan, maar ze hebben ook voor haast iedere soort kunstaasvisserij een geschikte hengel, van ultra lichte finesse hengels tot zware baitcasters.
Bij Fauna Hengelsport vindt u Westin-hengels uit de W2-, W3-, W4-, W6-, en W10-serie. De W2 is de instap-serie en de W10 is de meest exclusieve serie. Met name de W3-serie is bij veel vissers erg populair vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Overige producten van Westin
Naast hengels en kunstaas produceert Westin ook een groot aantal andere artikelen. Denk bijvoorbeeld aan schepnetten, visdraad, tassen, viskleding en tangen. Bekijk het volledige aanbod van Westin-artikelen van Fauna Hengelsport.

Westin-artikelen kopen
Koopt u het liefst al uw materiaal van het merk Westin? Dan zit u goed bij Fauna Hengelsport. In ons assortiment vindt u verschillende soorten hengels, kunstaas, schepnetten, kleding, tassen en andere visartikelen van het populaire merk. Heeft u vragen over de toepassing van een bepaald artikel of heeft u andere vragen? De experts van Fauna Hengelsport staan u graag te woord. Neem contact met ons op, dan helpen wij u zo snel mogelijk verder.